Omron M2 Bloeddrukmeter

Vanaf: €75.00

De Omron M2 Bovenarm Bloeddrukmeter is zeer makkelijk in gebruik en daardoor ideaal als instapmodel. De Omron M2 is klinisch gevalideerd, heeft een detectie onregelmatige hartslag en 30 geheugenplaatsen. Inclusief manchet maat M en batterijen.

Deze Omron M2 Bovenarm Bloeddrukmeter is een vernieuwde versie van het jaar 2014 en heeft anders dan zijn voorganger 30 geheugenplaatsen in plaats van 21 en daarnaast is de kleurstelling iets aangepast.
Deze volautomatische bovenarm bloeddrukmeter van Omron is zeer eenvoudig in gebruik. Er zitten slechts twee duidelijke knoppen op de meter: de aan/uit knop die tevens dient als startknop en een knop om het geheugen te raadplegen. Daarom is de Omron M2 een van de makkelijkst te bedienen Omron bloeddrukmeters, ideaal als instapmodel of voor bijvoorbeeld senioren. De meter meet de bovendruk, onderdruk en de hartslag. Na vijf minuten geen gebruik schakelt de Omron M2 bloeddrukmeter automatisch uit.
 
Geheugen
 
De Omron M2 heeft een intern geheugen met plaats voor 30 metingen die met een druk op de M-knop terug te zien zijn. Zo zijn de laatste metingen altijd snel bij de hand. Alle metingen zijn duidelijk af te lezen van het digitale LCD display. De Omron M2 maakt gebruik van de bekende Intellisense techniek, waarbij het manchet altijd comfortabel automatisch wordt opgeblazen.
 
De bloeddruk meter wordt geleverd inclusief batterijen (goed voor ongeveer 300 metingen), maar de meter heeft ook een adapteraansluiting. Ook meegeleverd is een manchet maat Medium voor een bovenarmomtrek van 22 - 32 cm. Een groter manchet is los te bestellen.
 
Gebruik van de Omron M2 bloeddrukmeter
  • Nuttig geen eten of alcohol voorafgaand aan de meting
  • Blijf voor en tijdens de meting kalm en ontspannen
  • Probeer tweemaal daags een meting te doen, 's ochtends en 's avonds, bij voorkeur rond dezelfde tijdstippen
  • Meet altijd aan dezelfde arm
  • Meet zittend, de arm rustend op tafel met de manchet op harthoogte
  • Zit rustig en stil en praat niet tijdens de meting

Het thuis meten van de bloeddruk wordt door steeds meer mensen gedaan. Om de gezondheid preventief in de gaten te houden of op advies van de huisarts. Een gezonde bloeddruk staat voor een goede gezondheid. Een te hoge bloeddruk kan leiden tot onder andere hartklachten of een beroerte, het is daarom raadzaam om elke dag thuis de bloeddruk te meten, zeker omdat een hoge bloeddruk vaak onopgemerkt blijft. Ga bij vragen of twijfel over de bloeddruk altijd langs de huisarts.

Volautomatische bovenarm bloeddrukmeter
30 geheugenplaatsen
Inclusief manchet  maat M ( 22 -  32 cm ) en batterijen
Detectie van onregelmatige hartslag

De Omron M2 bloeddrukmeter is een ideaal instapmodel en  Klinisch gevalideerd volgens Internationaal Protocol (IP).

Als accessoire kan een Omron Easy manchet L (22-42 cm) worden geleverd.


In winkelwagentje:

  • Model: omron m2 bloeddrukmeter
  • Verzendgewicht: 1kg

Maak keuze:

Bijpassende artikelen

Pulox Saturatiemeter PO 100 Zwart
Pulox Saturatiemeter PO 100 Zwart
€49.95  €29.95
Korting: 40%
Pulox PM 10 Mobiel 1- kanaals ECG
Pulox PM 10 Mobiel 1- kanaals ECG
€79.95  €63.96
Korting: 20%

Klanten die dit artikel kochten hebben ook onderstaande artikelen gekocht..

Copyright © 2017 saturatiemeter.nl by Virtualbytes.nl