Pulox SAS 500 Slaapapneu Monitor

€295.00

De Pulox SAS 500 slaapapneu monitor is een pols saturatiemeter die tevens uitermate geschikt voor mensen die lijden aan het slaapapneu syndroom. Met behulp van een polygrafie (slaapapneuonderzoek) kunnen eventuele afwijkingen tijdens de slaap gemeten worden, zoals snurken, stoppen met ademen en veranderingen in het zuurstofgehalte van het bloed.

De Pulox SAS 500 is een apneu apparaat, slaapapneu monitor en beschikt over meerdere functies. Met deze slaapapneu monitor kunt u tegelijkertijd de zuurstofsaturatie, hartslagfrequentie en neus ademhaling meten. Deze waardes worden in een curve en in een percentage getoond. De slaapapneu monitor van Pulox slaat deze data op gedurende 20 uur achter elkaar.

Om uw neusademhaling te meten doet u voordat u gaat slapen het neusslangetje in uw neus en verbindt u deze met het slaapapneu apparaat. De waardes van uw neusademhaling worden vervolgens weergegeven en opgeslagen op de apneu monitor.

Tevens kunt u gemakkelijk de zuurstofsaturatie en hartslagfrequentie meten met de bijgeleverde vinger sensor  ( probe ). Voor een complete meting sluit u de vingertop probe en het neusslangetje aan op het apneu apparaat. U kunt deze twee functies echter ook apart van elkaar gebruiken.

Door het apneu apparaat te verbinden met uw computer kunt u alle gegevens van uw slaap af lezen. Het apneu apparaat van Pulox is daarom ideaal om te gebruiken voor een slaapapneu test. Met behulp van de opgeslagen data kan een arts sneller een diagnose stellen.

Het apneu apparaat kan uitstekend thuis gebruikt worden, in ziekenhuizen en bij huisarts praktijken. U kunt dit compacte slaapapneu apparaat, in horloge vorm, gemakkelijk mee nemen op reis. Daarnaast heeft het slaapapneu apparaat een gemakkelijk in te stellen alarmfunctie. 

Deze apneu monitor wordt compleet geleverd inclusief USB kabel, oplader, handleiding en software cd voor het opslaan van de gegevens. Ook wordt de slaapapneu monitor geleverd met een neusslang, vingertop probe ( volwassene ) en disposable ( wegwerp ) sensor ( probe ) voor volwassenen.

Let op: dit is een hygiëne artikel. Het is vanwege hygiënische redenen niet mogelijk om dit artikel te ruilen of te retourneren.


In winkelwagentje:

  • Model: pulox SAS 500 slaapapneu monitor
  • Verzendgewicht: 0.5kg

Copyright © 2017 saturatiemeter.nl by Virtualbytes.nl