Omron HBF 508 Weegschaal

Vanaf: €104.95  €64.13
Korting: 39%

Omron HBF 508 Weegschaal

De Omron HBF 508 is een combinatie van een lichaamsvetmeter en een weegschaal. Dit houdt in dat naast het registreren van het totale lichaamsgewicht ook nog het vetpercentage gemeten kunnen worden.

puntsmeting voor een totale lichaamsanalyse, medisch geclassificeerd ! De Omron  HBF 508 weegschaal heeft functies die normaal gesproken alleen te vinden zijn in het duurdere segment van vet-analyse weegschalen. Nieuwe technieken maken het mogelijk een professionele meting uit te voeren met een betaalbaar en mooi vormgegeven model. De classificatie Medical Device en de naam Omron zorgen voor de betrouwbaarheid en kwaliteit. Het handvat is in de weegschaal geïntegreerd en wordt gebruikt voor de invoer van de data.

Iedereen kent wel de hand-vetmeter die meet via de handen en de vet-weegschaal via de voeten. Aangezien de meetstroompjes de korste weg nemen, is het duidelijk dat er dan een analyse is van ofwel het bovenlichaam danwel het onderlichaam. De 4 puntsmeting echter betrekt het hele lichaam in de meting omdat de meting via de handen naar de voeten wordt gevoerd, waarbij verschillende weerstanden in weefsels en spieren worden gemeten en vergeleken.

Bepaalt snel en op een gebruiksvriendelijke wijze lichaamsvetpercentage en visceral vetpercentage door middel van een vierpuntsmeting, via handen en voeten. Geeft ook een classificatie van deze vetpercentages (laag, normaal, hoog, zeer hoog).

Specificaties:

Visceraal vetniveau

Lichaamsvetpercentage

BMI (Body Mass Index)

Gewichtmeting in aanduiding per 100gram tot 150kg

4 geheugenplaatsen met gastmodus

Medisch geclassificeerd, dus betrouwbaar

Eenvoudige invoer van data d.m.v. pijltoetsen

Natuurlijk ook als gewone weegschaal te gebruiken.

Omron geeft u 3 jaar garantie

Met gratis omvangsmeetlint t.w.v. € 7.99


In winkelwagentje:

  • Model: omron hbf 508 weegschaal
  • Verzendgewicht: 3kg

Maak keuze:

Gratis

Bijpassende artikelen

Klanten die dit artikel kochten hebben ook onderstaande artikelen gekocht..

Copyright © 2018 saturatiemeter.nl by Virtualbytes.nl